Érintés (Touch) misztikus sorozat 1. évad 11. rész tartalmából

Amélia és Jake 2/1. az Érintés (Touch) című sorozat első évad tizenegyedik részének címe. Kiefer Sutherland, Danny Glover és Gugu Mbatha-Raw főszereplésével 2012-ben készült a misztikus amerikai tv-sorozat, melyet az RTL Klub szombat délutánonként tűz a műsorára. A tizedik epizód tartalmából.

Martin Bohm (Kiefer Sutherland) fia, Jake (David Mazouz) autista. A különleges képességekkel megáldott fiú a matematika segítségével keres meg olyan embereket világszerte, akiknek kapcsolatba kell lépniük egymással, hogy egymás által megakadályozzanak különböző szerencsétlenségeket. Martin és Jake azonban semmire sem jutna a családvédelmis Clea Hopkins (Gugu Mbatha-Raw) nélkül.

Érintés – Testvéri áldozat. Az 11. epizód tartalmából

Martin Jake iránymutatása alapján Amélia után kezd kutatni. Ő az a halottnak vélt kislány, akit Arthur Teller vizsgált, és Jake-hez hasonlónak hitte. Egy felvételen Martin megdöbbenésére Amélia megszólal. Elmondja, hogy volt egy vakbélműtétje, – aminek az eltemetett áldozat testén nincs nyoma – és mert a pontosan nem tudták azonosítani, Martinban felmerül a gyanú, hogy a kislány még élhet. Ugyanígy gondolkodik a lány anyja is, aki nem adta fel a keresését, és Amélia egy sajátos matematikai számsorát követve próbálja megtalálni.

Érintés (Touch) 1. évad

2016.03.19 14:50 RTL Klub Érintés (Touch) misztikus sorozat 1. évad 11. rész

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top