Érintés (Touch) misztikus sorozat első évad második rész tartalmából

Érintés (Touch) második rész – A számok hatalma. Kiefer Sutherland, Danny Glover és Gugu Mbatha-Raw főszereplésével 2012-ben készült a misztikus amerikai tv-sorozat, melyet az RTL Klub szombat délutánonként tűz a műsorára. A második epizód tartalmából.

Martin Bohm (Kiefer Sutherland) fia, Jake (David Mazouz) autista. A különleges képességekkel megáldott fiú a matematika segítségével keres meg olyan embereket világszerte, akiknek kapcsolatba kell lépniük egymással, hogy egymás által megakadályozzanak különböző szerencsétlenségeket. Martin és Jake azonban semmire sem jutna a családvédelmis Clea Hopkins (Gugu Mbatha-Raw) nélkül.

Érintés – A számok hatalma. A 2. epizód tartalmából

Jake újabb kapcsolatokat tár fel apjának a számok segítségével. Martin fel is keresi az illetőt, és épp egy rablás közepébe csöppen. Kezdi megérteni, hogy ezek nem véletlenszerű események, és neki az a célja, hogy meggátoljon vagy épp megtegyen dolgokat.

Érintés (Touch) 1. évad

Danny Glover a Halálos fegyver sorozatban nyújtott felejthetetlen alakítást, Kiefer Sutherland neve pedig összefort a 24 című tv-sorozattal. Most együtt játszanak az Érintés sorozatban, melyből eddig két évadot készítettek el az alkotók.

Az Érintés (Touch) első évadának második részét 2016. január 16-án 14:55-kor vetíti az RTL Klub.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top