Fekete Vitorlák 4. évad a Paramount Channel műsorán

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Érkezik a kalózsorozat befejező évada a filmcsatornára!

A Paramount Channel elhozza nekünk a Fekete Vitorlák várva várt legújabb részeit. A befejező 4. évad tele lesz izgalmakkal, kalandokkal és az epizódok során a legnagyobb titkokra is fény derül. Nem várt fordulatok és a már megszokott harcos, izgalmas jelentek biztosítják, hogy egy pillanatra se tudjuk levenni majd a szemünket a képernyőről. ​Vajon Flint kapitány és Silver elérik, hogy Nassau ellenálljon, vagy elvesztik hatalmukat és legénységüket a harcok során?

Vetítés időpontja: 2017. április 20., csütörtök 23:00-kor.

A kalóztörténet a 4. évadban sem okoz majd csalódást: kalandokban, véres összecsapásokban és erotikus jelenetekben sem lesz hiány. Bosszú és titkok szövik át a többszörös Emmy-díjas sorozat cselekményét, amelyeknek köszönhetően a befejező részekben az izgalom a tetőfokára hág.

Fekete Vitorlák 4. évad a Paramount Channel műsorán

Fekete Vitorlák 4. évad


Az évad rögtön egy hatalmas vereséggel kezdődik, már az első epizódban rengeteg kalóz esik el és Silver élete (Luke Arnold) is veszélybe kerül, amikor az óceán mélyére sodródik. Silver és Flint kapitány (Toby Stephens) együttműködésre kényszerül egy egymás ellen vívott párbaj után annak érdekében, hogy megmentsék legénységüket. Vajon végül sikerül Flintnek elrejteni a kincset és megvédeni az embereit is?

John Silvernek hihetetlen karakterfejlődése már önmagában megérné, hogy a Paramount Channel műsorán végigkövessük a 4. évadot, de a romantikus szálak is egyre jobban kibontakoznak és fény derül a Hannah New által játszott karakter, Eleanor furcsa viselkedésének okára is.

A sorozat vezető producere és társkészítője, Jonathan E. Steinberg elmondta, hogy bár nehéz döntés volt, de a 4. évad lesz az utolsó, amelynek viszont jobb befejezést el sem tudtak volna képzelni. Minden kérdésre választ kapunk az utolsó részekben, de aki mégsem tud betelni a történettel, az a Kincses Szigetből megtudhatja, mi történt ezután.

Kövesse a Fekete Vitorlák kalózainak történetét csütörtökönként a Paramount Channel műsorán, és legyen szemtanúja John Silver és Flint kapitány utolsó összecsapásának!

Forrás: RedLemon

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

X-akták 11. évad 8. rész tartalma

új X-Akták
Rövid szünet után folytatódik az X-Akták 11. évada! Scully és Mulder Connecticutban egy titokzatos kultusz rítusai után nyomoznak...
Tovább

Oltári csajok 1. évad 83. rész tartalma

Oltári csajok magyar tv-sorozat
Hajnal és Karola képtelen beletörődni János sorsába, és minden követ megmozgatnak, hogy kiderüljön az igazság. Karola betegsége is rengeteg gondot...
Tovább

Éjjel-Nappal Budapest 1222. rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Marci még mindig nagyon meg van bántva, amiért az apja megütötte. Mivel nem hisz abban, hogy ez csak valami egyszeri alkalom volt, úgy dönt, hogy addig...
Tovább