Nincs legyőzhetetlen akadály, Fiat Fullback

Nincs legyőzhetetlen akadály, Fiat Fullback
4×4 kerék meghajtás és egy Euro 6-os környezetvédelmi szint…

Építésvezetőként úgy gondoltam, nincs is jobb választás, mint a Fiat Fullback, szerencsére nem tévedtem, valóban erre a gépjárműre volt szükségem, amit egyaránt ki tudok munkám során és magánéletemben is használni. Még a fiat-professional.hu portálon olvastam róla, hogy az új Fullback-kel minden álmom valóra válhat. Akkor még kicsit fellengzősnek gondoltam ezt a szlogent, de azóta saját magam is megtapasztaltam, hogy egyáltalán nem volt nagyzolás ez a kifejezés.

A Fiat Fullback egy igazán tökéletes jármű, amelyet az én igényeimre szabtak és egyaránt jól teljesít a közutakon, városban, autópályán és persze a terepen is munka közben. Egy olyan praktikus autóra tettem szert, amellyel ha kell, akár 1 tonnát is el tudok szállítani, de ha úgy adódik, a gyerekeket is el tudom vele vinni az iskolába. Egyszóval: tökéletes!

Az új Fullback, egy sokoldalú városi és off road munkagép

Már sokan mondták, hogy a Fullback újra írja a sokoldalúság szabályait. Ez pedig valóban igaz! A Fiat igazán kitett magáért, hogy ötvözhesse a masszív megjelenést és a kimagasló vonóerőt.

Az akár 1.000 kilogramm terhelhetőségre képes és több mint 3.000 kilogram vontatható tömeggel büszkélkedő jármű bármilyen időjárási viszontagsággal és útviszonnyal megküzd. Egyaránt helyt áll a forgalmas városi utak forgatagában és az akadályokkal teli munkaállomáson vagy a természetes közegű terepen is. A Fiat Fullbackra bármikor számíthatunk ha egy megbízható munkaeszközre vágyunk, de akkor is ha családi kirándulást tervezünk vagy csak a hétvégi nagy bevásárlásról van szó.

Nincs legyőzhetetlen akadály, Fiat Fullback: Egy sokoldalú városi autó és off road munkagép
Egy sokoldalú városi autó és off road munkagép

Egy Fiat Fullback főbb jellemzői

Ha számadatokban kellene jellemezni ezt a remek Fiatot, akkor sem kell szégyenkeznie a gyártónak, hiszen a Fiat Fullback duplakabinos kialakításban és két különböző változatban is elérhető. A Fullback SX 154 Lóerővel, 3 üzemmódú hajtásrendszerrel, MT váltóval és 16”-os kerekekkel van felszerelve, még az LX változat már 181 lóerős és 4 üzemmódú hajtásrendszeréhez az MT váltórendszer mellett AT üzemmód is társul, kerekei pedig 16”-tól nagyobb méretben is választhatóak.

Hosszúságuk egyaránt 5285 milliméteres, szélességük azonban különbözik: 1785 és 1815 mm, ám platóik szintén megegyeznek: 1520 x 1470 mm. Az erős és robusztus járművek az osztályuk legjobb központi differenciálmű hajtással büszkélkedhetnek, fordulókörül pedig egyaránt 11,8 méteres. A belső térbe pedig akár 5 ülés is elhelyezhető!

Maximális teljesítményt és számtalan funkciót kínál a Fullback

Az új Fiat Fullback a világ legelső olyan pickupja, amelynek motorja teljesen alumíniumból készült, mindemellett rendkívül nagy teljesítményt nyújt. A motorjához 6 fokozatú automata vagy 5 fokozatú manuális váltó került kialakításra. A 2.3 turbódízeles motor teljesítménye 154 LE, 113 kW, nyomatéka 3800 Nm, hengerűrtartalma pedig 2,442 cm3.

Ezen fantasztikus adatok mellé a 4×4 kerék meghajtás és egy Euro 6-os környezetvédelmi szint is párosul. A biztonságról a légzsákok, a megerősített karosszéria, a felfüggesztések, a sebességkorlátozó, az utánfutó-stabilizáló rendszer, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, az elektronikus menetstabilizátor és a lejtőn való indulást segítő rendszer, a Hill Holder gondoskodik. Ebben a tökéletes járműben pedig megtalálható minden olyan modern technológiai újítás és eszköz, ami a Fiat más modelljeit is jellemzi.

Szponzorált tartalom!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top