Foglalkozásuk: Amerikai sorozat 3. évad 2. rész tartalma

Foglalkozásuk: Amerikai (The Americans) amerikai akció thriller-sorozat 3. évad 2. rész: A bőrönd. Országos tévépremier a Cool TV műsorán. Az epizód tartalma, jelenetfotók. A sorozat megtekintése 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Előzmények: Elizabeth és Philip közel húsz éve az Egyesült Államokban élnek, egy utazásszervező irodában dolgoznak és van két gyermekük: Paige és Henry. Valójában azonban KGB-ügynökök, akik fontos megbízatást kapnak a központból, ám az akcióba hiba csúszik. Ráadásul a helyzet veszélyesebbé válik, amikor a szomszédjukba költözik egy FBI-ügynök, Stan Beeman (Noah Emmerich), aki gyanakodni kezd. Ugyanekkor Reagan elnök kíméletlen háborút hirdet a KGB és a kémkedés ellen, és kezdetét veszi a hidegháború egyik legfeszültebb időszaka.

A bőrönd. (a 2. epizód tartalmából)

Olyan orosz tisztviselő érkezik Washingtonba, aki átállt az amerikaiak oldalára. Miközben Nina új cellatársat kap, Oleg kétségbeesésében, hogy nem segíthet rajta, bosszút akar állni Stanen. Stan rádöbben, hogy az életében a legfontosabb két ember továbbra is Sandra és Matthew, ezért elmegy a feleségéhez, hogy beszéljenek. Mivel Juszef is csak a CIA-s alkalmazottak keresztnevét tudja, Philip és Elizabeth kockázatos tervet találnak ki, hogy megtudják, kik dolgoznak az afgán csoportban.

2016.03.24. 23:05 Cool TV Foglalkozásuk: Amerikai sorozat 3. évad 2. rész
Foglalkozásuk: Amerikai (The Americans) III. évad

Főszereplők:
Keri Russell (Elizabeth Jennings)
Matthew Rhys (Philip Jennings)
Holly Taylor (Paige Jennings)
Noah Emmerich (Stan Beeman)
Keidrich Sellati (Henry Jennings)

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top