Foglalkozásuk: Amerikai sorozat 3. évad 4. rész tartalma

A születésnapi vacsorán Tim atya jelenlétében Paige nem várt bejelentést tesz. Foglalkozásuk: Amerikai (The Americans) amerikai akció thriller-sorozat 3. évad 4. rész: Spangli. Országos tévépremier a Cool TV műsorán. Az epizód tartalma, jelenetfotók. A sorozat megtekintése 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Előzmények: Elizabeth és Philip közel húsz éve az Egyesült Államokban élnek, egy utazásszervező irodában dolgoznak és van két gyermekük: Paige és Henry. Valójában azonban KGB-ügynökök, akik fontos megbízatást kapnak a központból, ám az akcióba hiba csúszik. Ráadásul a helyzet veszélyesebbé válik, amikor a szomszédjukba költözik egy FBI-ügynök, Stan Beeman (Noah Emmerich), aki gyanakodni kezd. Ugyanekkor Reagan elnök kíméletlen háborút hirdet a KGB és a kémkedés ellen, és kezdetét veszi a hidegháború egyik legfeszültebb időszaka.

Spangli (a 4. epizód tartalmából)

Philip igyekszik Kimberly közelébe férkőzni. A tréning egyre inkább felszínre hozza a Stanben lappangó feszültséget. Paige azt kéri a szüleitől, hogy születésnapjára hívják meg Tim atyát, és vacsorázzanak együtt. A vacsora során olyan bejelentést tesz, amelyre Elizabethék nem lehetnek felkészülve. Ninának meg kell próbálnia vallomásra bírni Evit, hogy megússza a kivégzést. Stan elmondja Gaadnak, hogy rossz megérzése van Zinaidával kapcsolatban.

2016.04.07 23:05 Cool TV Foglalkozásuk: Amerikai sorozat 3. évad 4. rész

Foglalkozásuk: Amerikai (The Americans) III. évad

Főszereplők:
Keri Russell (Elizabeth Jennings)
Matthew Rhys (Philip Jennings)
Holly Taylor (Paige Jennings)
Noah Emmerich (Stan Beeman)
Keidrich Sellati (Henry Jennings)

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top