Foglalkozásuk: Amerikai sorozat 3. évad 5. rész tartalma

Egy esetleges fogolycsere keretében talán meg lehet menteni Ninát. Foglalkozásuk: Amerikai (The Americans) amerikai akció thriller-sorozat 3. évad 5. rész: Fogolycsere. Országos tévépremier a Cool TV műsorán. Az epizód tartalma, jelenetfotók. A sorozat megtekintése 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Előzmények: Elizabeth és Philip közel húsz éve az Egyesült Államokban élnek, egy utazásszervező irodában dolgoznak és van két gyermekük: Paige és Henry. Valójában azonban KGB-ügynökök, akik fontos megbízatást kapnak a központból, ám az akcióba hiba csúszik. Ráadásul a helyzet veszélyesebbé válik, amikor a szomszédjukba költözik egy FBI-ügynök, Stan Beeman (Noah Emmerich), aki gyanakodni kezd. Ugyanekkor Reagan elnök kíméletlen háborút hirdet a KGB és a kémkedés ellen, és kezdetét veszi a hidegháború egyik legfeszültebb időszaka.

Fogolycsere (az 5. epizód tartalmából)

Stan Oleg segítségét kéri, hogy leleplezhessék Zinaidát, és egy esetleges fogolycsere keretében megmentsék Ninát. Kimberly kezd beleszeretni Philipbe, akinek súlyos lelkiismereti problémát jelent, hogy egy 15 éves lányt kellene a szeretőjévé tennie. Elizabeth rábeszéli Lisát, hogy költözzön el otthonról, és mesél neki a titokzatos férfiról, aki gyakran elviszi vacsorázni, és a munkájáról kérdezgeti.

2016.04.14. 23:05 Cool TV Foglalkozásuk: Amerikai sorozat 3. évad 5. rész
Foglalkozásuk: Amerikai (The Americans) III. évad

Főszereplők:
Keri Russell (Elizabeth Jennings)
Matthew Rhys (Philip Jennings)
Holly Taylor (Paige Jennings)
Noah Emmerich (Stan Beeman)
Keidrich Sellati (Henry Jennings)

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top