Grace klinika (Grey’s Anatomy) sorozat 9. évad 17. rész tartalmából

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

A kialakult feszült helyzetben az orvosok minden apró cseprő ügy miatt egymás torkának esnek. A Grace klinika (Grey’s Anatomy) amerikai filmsorozat kilencedik évadának 17. része: Káosz. Az epizódot 2016.05.18-én 00:40-kor mutatja be az RTL Klub. Országos tévépremier! A Seattle Grace Kórház dolgozóinak Magyarországon eddig még nem vetített kalandjai. A kórház sorozat megtekintése 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Mark tragikus távozásával az egész kórház hangulata gyökeresen megváltozik. A fiatal rezidensek számára elérkezett a nagy lehetőség. Ám mindannyian úgy érzik, hogy túl korán jött és túl nagy árat fizettek érte. Cristina is egyre biztosabb benne, hogy az ő helye Owen (Kevin McKidd), Meredith (Ellen Pompeo) és Derek (Patrick Dempsey) mellett van…

Korábban: A kórház személyzete, orvosok, nővérek, gyakornokok, aggódva néznek a jövő elé.

Grace klinika (Grey’s Anatomy) 9. évad 17. rész

A kialakult helyzetben mindenki nagyon feszült. A változások aggodalommal töltik el az orvosokat, ezért minden apró-cseprő ügyön egymás torkának esnek. A helyzeten csak ront, hogy Owen megelégelve a civakodást, felmond. A Harper Avery Alapítvány beszáll a Grace klinika megvásárlásába.

A Grace klinika (Grey’s Anatomy) kilencedik évad az RTL Klub műsorán

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top