Grace klinika (Grey’s Anatomy) sorozat 9. évad 18. rész tartalmából

Meredith születendő babája egészsége miatt aggódik. A Grace klinika (Grey’s Anatomy) amerikai filmsorozat kilencedik évadának 18. része: Új kezdet. Az epizódot 2016.05.25-én 00:30-kor mutatja be az RTL Klub. Országos tévépremier! A Seattle Grace Kórház dolgozóinak Magyarországon eddig még nem vetített kalandjai. A kórház sorozat megtekintése 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Mark tragikus távozásával az egész kórház hangulata gyökeresen megváltozik. A fiatal rezidensek számára elérkezett a nagy lehetőség. Ám mindannyian úgy érzik, hogy túl korán jött és túl nagy árat fizettek érte. Cristina is egyre biztosabb benne, hogy az ő helye Owen (Kevin McKidd), Meredith (Ellen Pompeo) és Derek (Patrick Dempsey) mellett van…

Korábban: A kialakult feszült helyzetben az orvosok minden apró cseprő ügy miatt egymás torkának esnek.

Grace klinika (Grey’s Anatomy) 9. évad 18. rész

A Harper Avery Alapítvány megveszi a Grace klinikát, a szerencsétlenséget túlélő orvosok az igazgatótanács tagjai lesznek. Kissé meglep mindenkit, hogy az Alapítvány Jacksont teszi meg igazgatónak. Meredith születendő babája egészsége miatt aggódik. Bailey megpróbál újításokat kieszközölni az új vezetéstől. Arizona új protézise visszaadja az önbizalmát, és lát reményt arra, hogy helyreálljon kapcsolata Callie-vel. Alex egy kis beteg segítségével borsot tör Josephine új barátjának orra alá.

A Grace klinika (Grey’s Anatomy) kilencedik évad az RTL Klub műsorán

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top