Grace klinika (Grey’s Anatomy) sorozat 9. évad 22. rész tartalmából

A bűvész egy szerencsétlen figyelmetlenség miatt gyakorlatilag kettéfűrészelte feleségét a színpadon. A Grace klinika (Grey’s Anatomy) amerikai filmsorozat kilencedik évadának 22. része: Vannak még csodák. Az epizódot 2016.06.22-én 00:15-kor mutatja be az RTL Klub. Országos tévépremier! A Seattle Grace Kórház dolgozóinak Magyarországon eddig még nem vetített kalandjai. A kórház sorozat megtekintése 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Mark tragikus távozásával az egész kórház hangulata gyökeresen megváltozik. A fiatal rezidensek számára elérkezett a nagy lehetőség. Ám mindannyian úgy érzik, hogy túl korán jött és túl nagy árat fizettek érte. Cristina is egyre biztosabb benne, hogy az ő helye Owen (Kevin McKidd), Meredith (Ellen Pompeo) és Derek (Patrick Dempsey) mellett van…

Az előző rész tartalmából: A járványügy felügyelői megszállják a klinikát, és nyomozni kezdenek a műtét utáni fertőzések ügyében.

Grace klinika (Grey’s Anatomy) 9. évad 22. rész

Egy bűvész asszisztensét szállítják be a sebészetre, aki egy szerencsétlen figyelmetlenség miatt gyakorlatilag kettéfűrészelte feleségét a színpadon. Az összes sebész a betegre koncentrál, kivéve Baileyt, aki nem hajlandó kijönni a laborból és részt venni a sebészi munkákban. Cristina mindent megpróbál, hogy felébressze Ethan apját a kómából. Owen egyre jobban kötődik a kisfiúhoz. Alex mindent elkövet, hogy elkerülje Josephine-t. Arizonával pedig egy vendég sebésznő flörtöl.

A Grace klinika (Grey’s Anatomy) kilencedik évad az RTL Klub műsorán

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top