Grace klinika (Grey’s Anatomy) sorozat 9. évad 24. rész tartalmából

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

A vihar következtében a kórház áram nélkül marad, mindeközben Meredithnél beindul a szülés. A Grace klinika (Grey’s Anatomy) amerikai filmsorozat kilencedik évadának 24. része: A vihar szeme. Az évadzáró epizódot 2016.07.06-án 00:10-kor mutatja be az RTL Klub. Országos tévépremier! A Seattle Grace Kórház dolgozóinak Magyarországon eddig még nem vetített kalandjai. A kórház sorozat megtekintése 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Mark tragikus távozásával az egész kórház hangulata gyökeresen megváltozik. A fiatal rezidensek számára elérkezett a nagy lehetőség. Ám mindannyian úgy érzik, hogy túl korán jött és túl nagy árat fizettek érte. Cristina is egyre biztosabb benne, hogy az ő helye Owen (Kevin McKidd), Meredith (Ellen Pompeo) és Derek (Patrick Dempsey) mellett van…

Az előző rész tartalmából: Egy hatalmas vihar az előrejelzések szerint pont a klinikára csap le.

Grace klinika (Grey’s Anatomy) 9. évad 24. rész

Egy busz felborul, és Jackson kis híján az életét veszti, amikor egy kislányt próbál kiszabadítani a roncsból. April csaknem beleőrül az aggodalomba. Meredithnél beindul a szülés. A kórház áram nélkül marad, Cristina sötétben kénytelen elvégezni egy műtétet. Alex, Arizona és Lauren próbálják megnyugtatni a pánikba esett szülőket, amikor a csecsemőosztályon leállnak az inkubátorok.

A Grace klinika (Grey’s Anatomy) kilencedik évad az RTL Klub műsorán

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top