A hegyimentők sorozat 1. évad 4. rész tartalmából

A hegyimentők (Die Bergretter) német akciófilm sorozat 1. évad 4. rész: Ami marad. Országos tévépremier a Story4 csatorna műsorán. Az epizód tartalma, jelenetfotók. Korhatár: 12 év.

Rendező: Axel de Roche. Főszereplők: Martin Gruber, Stefanie von Poser, Heinz Marecek. Gyártás éve: 2009.

Előzmények: Andreas úgy dönt, hogy utazási terveivel ellentétben inkább vigyázni fog balesetben elhunyt barátja családjára. Ahogy barátja helyére lép hegyimentők közé, ő lesz a vezető és egy új, kihívásokkal teli életbe csöppen, ahol az életmentés és a hősies viselkedés mellett a farm körüli munka egyaránt a napi feladatai közé tartozik.

A hegyimentők sorozat 1. évad 4. rész tartalma

Peter Herbrechter látogatót kap a múltból. Manfred Rostetter, és a fia Georg látogat el a szállodába. Peter és Manfred már fiatalon is riválisok voltak, most azonban kiderül, hogy Manfrednek Alzheimer kórja van. Peter faggatózására kiderül, hogy Georg nem is tanult Amerikában, az apja a sokk hatására balesetet szenved mászás közben. Tobias igyekszik megmenteni az életét de közben ő maga is megsérül. Emilie gazdaságában tönkremegy a kaszálógép, Emilie mégsem fogadja el Herbrechter ajánlatát, és nem adja el neki a házat. A telekre tervezett új szálloda tönkretenné Franz és Maria kis panzióját is. Sarah is az eladás mellett van, alaposan összeveszik a barátjával, autóba vágja magát, és miközben Andreas-szal beszél, egy kamion alá csúszik.
A hegyimentők (Die Bergretter) sorozat

2016.04.07 19:25 Story4 A hegyimentők sorozat 1. évad 4. rész

Forrás, jelenetfotó: story4.sajtoklub.tv

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top