A hegyimentők sorozat 2. évad 5. rész tartalmából

Andreas és súlyos agydaganattal küzdő régi barátja Sebastian balesetet szenvednek hegymászás közben. A hegyimentők (Die Bergretter) német akciófilm sorozat 2. évad 5. rész: Baráti szívesség. Országos tévépremier a Story4 csatorna műsorán. Az epizód tartalma, jelenetfotók. Korhatár: 12 év.

Rendező: Axel de Roche. Főszereplők: Martin Gruber, Stefanie von Poser, Heinz Marecek. Gyártás éve: 2009.

Előzmények: Andreas úgy dönt, hogy utazási terveivel ellentétben inkább vigyázni fog balesetben elhunyt barátja családjára. Ahogy barátja helyére lép hegyimentők közé, ő lesz a vezető és egy új, kihívásokkal teli életbe csöppen, ahol az életmentés és a hősies viselkedés mellett a farm körüli munka egyaránt a napi feladatai közé tartozik.

A hegyimentők sorozat 2. évad 5. rész tartalma

Andreas Marthalerhez váratlan látogató érkezik. Sebastian, a régi barátja szeretné még egyszer megmászni a Dachsteint. Egyszer már megpróbálták a nehezebb utat, de nem sikerült feljutniuk a csúcsra. Kiderül, hogy a férfinek agydaganata van, amit az orvosi prognózis ellenére nem akar kezeltetni. Andreas a férfi után indul, és mindketten balesetet szenvednek. Emilie közben eladja a bútorait, és felkészül a költözésre. Andreas megpróbált ugyan az apjától pénzt szerezni, de a panzió eladása sem oldaná meg a családanya problémáját. Peter Tobiasra íratja a szálloda felét, aki még nem sejti, hogy hamarosan a barátja ellen kell fellépnie.
A hegyimentők (Die Bergretter) sorozat
2016.04.14 19:25 Story4 A hegyimentők sorozat 2. évad 5. rész

Forrás, jelenetfotó: story4.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top