Krokodil támadás – hihetetlen, hogy ezt túlélte!

A krokodil támadás általában az áldozat halálával végződik. A hatalmas hüllőkkel való együttélés veszélyeit saját bőrén tapasztalta meg egy ausztrál kempingező. Te mit tennél, ha arra ébrednél, hogy egy krokodil harapdálja a lábad?

Krokodil vonszolt ki a sátrából egy kempingezőt az ausztráliai Északi területen, Katherine város közelében kedd hajnalban. A news.com.au hírportál szerint a hüllő 15 méterre vonszolta el sátrától a fiatal férfit, akinek végül sikerült elkergetnie a veszedelmes ragadozót. Az állat visszamenekült a közeli patakba.

Így zajlott a krokodil támadás

A 19 éves Peter Roswell családjával sátorban töltötte a keddre virradó éjszakát. Körülbelül hajnali fél 5-kor arra ébredt, hogy egy krokodil harapdálja a lábát. Az áldozat három-négy méteresnek írta le az állatot.

krokodil
Krokodil támadás – csak kevesen élik túl

A fiatalembert nővére azonnal a két órányira fekvő város kórházába szállította, ahol antibiotikummal kezelik az esetleges fertőzések ellen. Sérülései nem életveszélyesek.

Katherine város polgármestere a krokodilok “ellenőrzött irtására” szólított fel, miután korábban két közkedvelt fürdőhelyen is krokodilt láttak.

Együtt kell élnünk a krokodilokkal, mert ez a természetes környezetük, de az együttélésnek nem szabad veszélyesnek lennie – mondta Fay Miller.

Forrás: MTI 2016.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top