Irány a Mentorház, vasárnap este teljes lett a csapat

Gáspár Laci, Bye Alex és Puskás Peti az X-Faktor tábor 2. adásában kiválasztotta azokat a tehetségeket, akiket magukkal visznek a Mentorházba. A székfoglalós műsorban pattanásig feszült a hangulat a mentorok között, bőven akadtak feszült pillanatok, kiborulás és könnyek a műsorban. Székre ülhettek olyanok, akiknek semmi keresnivalójuk ott és kiestek valóban tehetséges énekesek. Áttekintjük mi történt vasárnap este, bemutatjuk az est legjobb produkcióját, majd eláruljuk hogyan változnak a Mentorház szabályai az előző évadokhoz képest.

Radics Gigi már szombat este kiválasztotta azt a hat énekest, akiknek bizalmat szavazott, így Barna Martin, Bereznay Dániel, Gulyás Roland, Kovács Pál, Mézes Norbert és Nagy Krisztián közül fogja kiválasztani, hogy ki az a három énekes, akit magával visz az élő showba. Vasárnap este ByeAlexen, Gáspár Lacin és Puskás Petin volt a sor, akik keményen kritizálták egymás döntéseit.

Ez volt a 2017-es X-Faktor tábor 2. adása

Gáspár Laci és a zenekarok

Gáspár Lacinak a zenekarok közül kellett kiválasztania, kiket szeretne a mentorházba vinni. A mentort érzékenyen érintette, hogy ByeAlex, aki tavaly a zenekarokat kapta, idén kritizálja a döntéseit és emiatt bőven akadtak feszül pillanatok, kiborulás és könnyek a műsorban. Laci végül meghozta a nehéz döntést, így a Catchy Workshop, a Florian Kvintet, a London Kids, az M&M, a Radio Mobster és Ricco és Claudia tarthatnak Lacival a Mentorházba.

Gáspár Laci és a zenekarok X-Faktor 2017

ByeAlex és a lányok

ByeAlexnek sem volt könnyű dolga, ugyanis rengeteg lány jutott tovább a tábor első fordulójából a székes feladatra. A mentor ezért a válogató elején sorra küldte haza azokat, akik nem hozták az elvárt szintet, így sokáig üresen álltak a székek. Természetesen végül Alex mentorházas helyei is megteltek, így Erdős Viola, Izsó Bogi, Lengyel Anna, Serena Rigacci, Oláh Szandra és Tóth Bettina menetelhetnek tovább.

ByeAlex és a lányok X-Faktor 2017

Az este legjobb produkcióját kétség kívül Serena Rigacci mutatta be.

Serena Rigacci: Ain’t No Other Man (Christina Aguilera)

Meglepő…

Meglepő képsor került adásba ByeAlexről. A nyugodtnak tűnő mentor úgy felheccelte magát, hogy széket rugdosott és káromkodott a válogató szünetében. Látható, nem csak a versenyzők körében volt óriási a feszültség…

Puskás Peti és a 25 év felettiek

A székes feladat utolsó fordulójában a 25 év felettiek léptek színre és Puskás Peti úgy döntött az ő kategóriájánál inkább a vidámság domináljon, így nála igen színes lett a mezőny, bár itt is akadtak, akiknek az utolsó pillanatban kellett átadni a helyüket. Végül Abaházi Nagy Lívia, Berta Dániel, Hegedűs Péter, Rékasi Dezső, Snjezana Pecija és Vardanov David jutottak tovább a mentorházba.

Puskás Peti válogatási módszerei érthetetlenek voltak társai számára. Olyan versenyzőknek adott hiú reményeket, akiknek esélye sincs egy énekes tehetségkutató műsor megnyerésére, az is meglepő, hogy az X-Faktor táborba egyáltalán eljutottak.

Teljesen megújulnak a mentorház szabályai

A mentorház eseményeit október 7-én szombaton 20:00 órától és október 8-án vasárnap 18:45-től láthatják a nézők az RTL Klub műsorán, ahol teljesen megújulnak a mentorház szabályai. A világon először Magyarországon, a licence tulajdonos engedélyével, mind a négy mentornak szerepe lesz a döntésben, hogy egy-egy kategóriából kik jutnak az élő showba.

Forrás: RTL Magyarország
Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top