Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 108. rész tartalma

Tomás féltékeny Nicolásra az új titkárára, mert úgy látja, túlságosan jól kijönnek Esperanzával. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 108. részét 2016.07.05-én 16:20-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a fiatal lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Esperanza dühös Tomásra, mert tudja, hogy szerelmes belé, de a hivatása miatt elfojtja érzelmeit.

Isten áldjon, Esperanza! Az 108. rész tartalmából

Esperanza összekeveri az adományokat, és Nicolás falaz neki. Tomás kissé dühös, ráadásul féltékeny is az új titkárára, mert úgy látja, túlságosan jól kijönnek Esperanzával. Clara nagyon mérges barátnőjére, Törökre, mert az elmondta Jorgénak, hogy látta őt az esküvőjén Aliciával, így a férfiban felmerül, hogy Clara sok mindent elhallgatott előle.

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top