Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 110. rész tartalma

Máximo embere ellopja az alapítvány csekkfüzetét, hogy majd sikkasztással vádolhassák Tomást és Esperanzát. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 110. részét 2016.07.07-én 16:20-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a fiatal lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Tomásnak nem tetszik Esperanza és Nicolás cinkossága. Tán féltékeny az atya?

Isten áldjon, Esperanza! Az 110. rész tartalmából

Hogy eltávolítsa egy időre Esperanza közeléből, Tomás megbízza Nicolast az alapítvány irodájának átrendezésével. A hullafáradt Nicolas ott is tölti az éjszakát. Éjjel Máximo embere ellopja az alapítvány csekkfüzetét, hogy majd sikkasztással vádolhassák Tomást és Esperanzát. Jorge vacsorára hívja Leticiát, de ő munkára hivatkozva nemet mond a meghívásra, majd meggondolja magát, és mégis elmegy Jorge lakására.

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top