Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 113. rész tartalma

Alicia arra kéri Clarát, hogy mondja el ő Jorgénak, hogy Pedro nem az ő fia. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 113. részét 2016.07.12-én 16:20-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a fiatal lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Tomás reggel együtt találja Nicolast és Esperanzát, ahogy ülve alszanak a kanapén.

Isten áldjon, Esperanza! Az 113. rész tartalmából

Genoveva már riasztónak találja Máximo gonoszságát, és egyre kevésbé van kedve részt venni az alapítvány tönkretételében, de kapzsisága győzedelmeskedik a lelkiismereti problémái felett. Alicia arra kéri Clarát, hogy mondja el ő Jorgénak, hogy Pedro nem az ő fia. Clarát teljesen lebénítja a hír, és nem szeretne belekeveredni kettejük problémáiba, de végül magára vállalja a kínos feladatot. Nicolas engedélyt kér, hogy egy esküvőn összeadhassa a barátait. Gilda és Gato ugyancsak egy esküvőre indulnak, és magukkal viszik Esperanzát is.

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top