Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 114. rész tartalma

Clara bármennyire szeretné elmondani végre Jorgénak és Esperanzának az igazságot, képtelen rá. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 114. részét 2016.07.13-án 16:20-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a fiatal lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Alicia arra kéri Clarát, hogy mondja el ő Jorgénak, hogy Pedro nem az ő fia.

Isten áldjon, Esperanza! Az 114. rész tartalmából

Jorge látni sem akarja Aliciát, hiába kér bocsánatot tőle. Pedro teljesen összeomlik, amikor Jorgétól megtudja, hogy nem ő a vér szerinti apja. Sergio megjelenik az iskolánál, hogy találkozzon fiával, de Pedro nem akar szóba állni vele. Clara bármennyire szeretné elmondani végre Jorgénak és Esperanzának az igazságot, képtelen rá, mert nem tudná elviselni, ha meggyűlölnék.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top