Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 117. rész tartalma

Esperanza Tomás atyától várja a magyarázatot, hogy miért ment csődbe az alapítvány. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 117. részét 2016.07.18-án 16:20-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a fiatal lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Nicolas szemtől szemben megkérdezi Tomástól, mit érez Esperanza iránt, majd megretten a püspök reakcióján.

Isten áldjon, Esperanza! Az 117. rész tartalmából

Esperanza megtudja, hogy csődbe ment az alapítvány, és nem hisz a fülének. Miután sehol se találja a zárdában Tomást, a lakására megy, hogy magyarázatot követeljen. Sergio DNS-vizsgálatot kezdeményez, hogy kiderüljön, Pedro a fia vagy sem. Pedro hallani sem akar róla, de Jorge meggyőzi, hogy erre szükség van ahhoz, hogy eloszlassák a kételyeket. Gilda, miután összeveszett Gatóval, a zárdában szeretne aludni. Ráveszi Dianát és Nievest, hogy menjenek el vele mulatni.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top