Rejtjelek krimisorozat 1. évad 17. rész tartalma

A New York Times keresztrejtvényében hagyott üzenet segítheti megfejteni egy újabb tetoválás jelentését.
Rejtjelek (Blindspot) amerikai krimi sorozat 1. évad 17. részének címe: Rejtvény a túlvilágról. Az epizódot 2016.07.14-én 22.10-kor vetíti a Cool TV. Országos sorozatpremier. Az epizód rövid tartalma, jelenetfotók. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Előzmények: A Rejtjelek egy súlyos amnéziában szenvedő nőről (Jaimie Alexander) szól, akinek testét tetőtől talpig tetoválások borítják. A Time Square-n, egy sporttáskában találnak rá, amelyen csak egy felirat olvasható: „Kurt Weller FBI”. Kezdetét veszi egy megdöbbentő, fordulatokkal teli, őrült kirakós játék, amely során kiderül, hogy minden egyes tetoválás egy-egy megoldandó bűntényre utal, és ami révén egyre közelebb kerülünk annak megfejtéséhez, hogy ki is a rejtélyes nő.

Az előző rész tartalmából: Egy rablás és egy újabb testrejtvény alapján kiderül, hogy vegyi fegyverek kerültek illetéktelen kezekbe.

Rejtjelek krimisorozat 1. évad 16. rész tartalma

Patterson rájön, hogy David a New York Times keresztrejtvényében hagyott neki egy üzenetet, ami alapján egy újabb tetoválás jelentését fejtheti meg, de ez könnyedén veszélybe sodorhatja. Reed továbbra is vacillál, hogy színt valljon-e a fenyegetésekről Mayfairnak, Zapatát pedig szerencsejáték-függősége ezúttal is kellemetlen helyzetbe sodorja. Weller és Allison egyre több időt tölt együtt, akárcsak Jane és Oscar.

Rejtjelek (Blindspot) című, 22 részes krimi sorozat

A főbb szerepekben Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton, Marianne Jean Baptiste, Rob Brown, Ukweli Roach, Audrey Esparza és Ashley Johnson látható.

Forrás: cool.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top