Megtört szívek török tv-sorozat 2. évad 22. rész tartalma

Dilara úgy dönt, hogy nem fizeti ki az óvadékot, hogy Dzsihán kikerüljön a börtönből. A Megtört szívek (Broken Pieces) török tv-sorozat 2. évadának 22. részét 2016.07.14-én csütörtökön, 16:55-kor vetíti a TV2. Országos tv-premier! Az előzmények és az epizód tartamának rövid összefoglalója, jelenetfotó. A telenovella megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előzmények: az egyik család nélkülözni kénytelen, míg a másik gazdag, ám a sorsuk örökre egybe fonódik, amikor csecsemőiket összecserélik a kórházban. A baba cserére csak évek múlva derül fény, ám hatalmas lavinát indít el, amikor kitudódik. A romantikus török sorozat hatalmas sikert aratott bemutatásakor hazájában.

Az előző epizódban történt: Kiderül miért nem akarja Dzsihán bemutatni azt a felvételt a rendőrségen, ami tisztázná a vádak alól.

Megtört szívek török tv-sorozat 22. rész

Nuráj családja meghozza a döntést, hogy kapcsolják le a gépeket, amik életben tartják a lányt és egyben felajánlják a szerveit átültetésre. Deniz anyja, Nergisz asszony ennek köszönhetően kap új szívet. Dilara úgy dönt, hogy mégsem fizeti ki az óvadékot, hogy Dzsihán kikerüljön a börtönből, hanem maga veszi kézbe a cégek vezetését. Harun egyre jobban összebarátkozik Ozannal.

A török sorozat főszereplői

Megtört szívek török tv-sorozat
Megtört szívek

Rendező: Cevdet Mercan
Szereplők: Nurgül Yesilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar, Cemal Hünal, Tolga Tekin, Günes Emir, Burak Tozkoparan, Civan Canova, Elvin Aydogdu, Aslihan Kapansahin

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top