Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 118. rész tartalma

Tomás kihallgatja, amint Nicolas szerelmet vall Esperanzának és arra kéri, hagyják ott a zárdát. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 118. részét 2016.07.18-án 16:20-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a fiatal lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Esperanza Tomás atyától várja a magyarázatot, hogy miért ment csődbe az alapítvány.

Isten áldjon, Esperanza! Az 118. rész tartalmából

Nicolas arra kéri Esperanzát, menjen vele, hagyja ott a zárdát, mert szép és szeretetteljes életet tudna biztosítani neki. Esperanza nemet mond, és ezt Tomás is hallja, aki végighallgatja titokban a beszélgetést. Eva egy esküvőszervezőhöz fordul, miután Máximo rábólintott, hogy elveszi feleségül. Leticia sokat segít Jorgénak, mert Pedro különösen nehéz időket él át. Esperanza ki akarja deríteni Nicolas címét, hogy bocsánatot kérjen tőle.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top