Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 13. rész

Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 2016.02.17. szerdai, 13. epizódjának tartalmából: egy csecsemőt hagynak a zárda kapujában! Tomás a fiatal pap és a menekülő Esperanza története. Országos tévépremier. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin filmsorozatot Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza)
Mariano Martínez (Tomás Ortiz)
Gabriela Toscano (Clara Anselmo)
Federico D’Elía (Jorge Correa)
Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak.

Isten áldjon, Esperanza! A 13. rész tartalmából

Hajnalban egy csecsemőt hagynak a zárda kapujában. Esperanza és Tomás odaadóan foglalkoznak vele. Mindenkinek feltűnik, hogy Clara furcsán viselkedik. Senki sem tudja, hogy a saját gyereke jut eszébe, akit örökbe adott, és a kisfiú láttán mindig elszomorodik. Ráadásul mindenki élesen elítéli az anyát, aki elhagyta a gyerekét, csak ő kel a védelmére. Amikor a gyerek anyja előkerül, Esperanza úgy véli, nem lenne szabad visszaadni neki Tobiast.

2016.02.17 15:00 RTL Klub Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 13. rész

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza!

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top