Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 131. rész tartalma

Esperanza és Tomás elvonulnak a világ elől, hogy kiderítsék: ki is a férfi valójában? Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 131. részét 2016.08.05-én 16:20-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a csengő hangú, gyönyörű lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Tomás atya a szegénynegyedbe siet Lola megsegítésére, amikor súlyos támadás éri.

Isten áldjon, Esperanza! Az 131. rész tartalmából

Tomás, mivel az ütés következtében elveszítette az emlékezetét, nem tudja, hogy ő pap, és azt sem tudja, ki Esperanza, de érzi, hogy vonzódik hozzá. Jorge odaadja Esperanzának a szülői háza kulcsát, és Tomás Esperanzával elvonul a világ elől, hátha visszatérnek az emlékei. Nicolas mérges, amiért Lautaro későn szólt, így fogalma sincs, hová mehetett Esperanza és Tomás.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top