Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 132. rész tartalma

Tomásnak egy szenvedélyes éjszaka után visszatérnek az emlékei. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 132. részét 2016.08.08-án 16:20-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a csengő hangú, gyönyörű lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Esperanza és Tomás elvonulnak a világ elől, hogy kiderítsék: ki is a férfi valójában?

Isten áldjon, Esperanza! Az 132. rész tartalmából

Miután Esperanza és Tomás egy szenvedélyes éjszakát töltenek együtt, Tomásnak visszatérnek az emlékei. Tudja már, hogy pap, de abban biztos, hogy nem akar Esperanza nélkül élni. Clara, bár még mindig szereti Jorgét, folyton azt állítja, hogy ő még apáca, és noha nem hordja a ruhát, elutasítja egykori szerelme közeledését.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top