Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 14. rész

Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 2016.02.18. csütörtöki, 14. epizódjának tartalmából: Tomás biciklivel viszi orvoshoz Esperanzát. Tomás a fiatal pap és a bújkáló Esperanza története. Országos tévépremier. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A nálunk megjelent összes epizódismertetőt itt találja. A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza)
Mariano Martínez (Tomás Ortiz)
Gabriela Toscano (Clara Anselmo)
Federico D’Elía (Jorge Correa)
Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak.

Isten áldjon, Esperanza! A 14. rész tartalmából

Tomás atya meggyónja a püspöknek, hogy van egy lány, akinek megjelenése kételyeket ébresztett benne papi hivatását illetően. A püspök azt tanácsolja, tartsa távol magát tőle. Ezért amikor lelkigyakorlatra utaznak, Tomás kerüli Esperanzát. A vidéki házban, ahol megszállnak, Esperanzán kijön az allergiája, és Tomás biciklivel viszi orvoshoz. Genoveva lefotózza őket, és a képet felteszi az internetre.

2016.02.18 15:00 RTL Klub Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 14. rész

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza!

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top