Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 15. rész

Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 2016.02.19. pénteki, 15. epizódjának tartalmából: Eva részegen ismét ráakaszkodik Tomásra. Tomás a fiatal pap és a menekülő Esperanza története. Országos tévépremier. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A nálunk megjelent összes epizódismertetőt itt találja. A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza)
Mariano Martínez (Tomás Ortiz)
Gabriela Toscano (Clara Anselmo)
Federico D’Elía (Jorge Correa)
Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak.

Isten áldjon, Esperanza! A 15. rész tartalmából

Clata egy medált ajándékoz Esperanzának. Eva részegen ismét ráakaszkodik Tomásra, akit teljesen hidegen hagy öccse menyasszonya. Esperanza elkéri Concepcióntól a felvételt, amit anyja rábízott, mert oda akarja adni Jorgénak. Ám amikor kilép a zárda kapuján, egy motoros kitépi a kezéből a hátizsákját, és elszáguld. Mivel Lola felismeri a motort, Tomás előkeríti a motorost. Esperanza félti az atyát, ezért odaküldi Jorgét is, aki legjobbkor érkezik.

2016.02.19 15:00 RTL Klub Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 15. rész

Hol hit, ott szeretet. És a szerelem?

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza!

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top