Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 151. rész tartalma

Nicolas elrabolta a menyasszonyt és senki sem tudja hol rejtegeti. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 151. részét 2016.09.02-án 15:50-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a csengő hangú, gyönyörű lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Az esküvőn mindenki ideges, senki sem tudja miért nincs ott, hol lehet Esperanza.

Isten áldjon, Esperanza! Az 151. rész tartalmából

Tomás rettentő ideges, attól fél, hogy az őrült Nicolas bántani fogja Esperanzát. Jorge és a rendőrség minden létező címre elmegy, de nyomát sem találják az elrabolt lánynak. Fennáll a gyanú, hogy hamis útlevelekkel Nicolas ki akarja csempészni a lányt az országból. Clara önmagát vádolja, amiért nem kísérte el a temetőbe lányát. A nővérek imalánccal fohászkodnak Esperanza előkerüléséért.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top