Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 157. rész tartalma

Elterjed a híre, hogy Esperanza gyereket vár, holott másról van szó! Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 156. részét 2016.09.12-én 15:50-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a csengő hangú, gyönyörű lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Esperanza, Tomás, Eva, Máximo, Gilda, Gato és Juana mind együtt laknak.

Isten áldjon, Esperanza! Az 157. rész tartalmából

Leticia úgy dönt, hogy elmegy az iskolából, és visszaköltözik Mar del Platába. Mivel hivatalosan ő Dominga nevelőszülője, ez azt jelenti, hogy a lányt is magával viszi. Dominga nem szeretné otthagyni a barátait, ezért Lola meg Pedro megpróbálják rávenni Jorgét, hogy Clarával fogadják örökbe a lányt. Jorgénak nem igazán tetszik az ötlet. Lola Tomást is megkörnyékezi a kérdéssel, azt mondván, hogy jó apa lenne. A hallgatózó Nieves ebből azt szűri le, hogy Esperanza gyereket vár.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top