Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 16. rész

Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 2016.02.22. hétfői, 16. epizódjának tartalmából: Esperanzának vizsgáznia kell teológiából. Tomás a fiatal pap és a menekülő Esperanza története. Országos tévépremier. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A nálunk megjelent összes epizódismertetőt itt találja. A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza)
Mariano Martínez (Tomás Ortiz)
Gabriela Toscano (Clara Anselmo)
Federico D’Elía (Jorge Correa)
Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak.

Isten áldjon, Esperanza! A 16. rész tartalmából

Maximo nehezen tudja kimagyarázni, hogy Eva véletlenül látta őt a szórakozóhely előtt egy szőkével, mert ő csak Perez Gallardóval találkozott. Clara és Tomás aggódnak, amiért Esperanza késő éjjel még nincs a zárdában. A lánynak sikerül úgy visszajutnia, hogy nem veszik észre, és mindenkivel elhiteti, hogy csak olvasgatott, azért nem találták. Esperanzának vizsgáznia kell teológiából, hogy a zárdában maradhasson, ám szégyenletesen megbukik, Concepción és Tomás atya kérésére a vizsgabiztostól kap még egy lehetőséget.

2016.02.22 15:00 RTL Klub Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 16. rész

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza!

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top