Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 170. rész tartalma

Máximo és Gato elszegődnek egy hajóra, amitől Gilda teljesen kiborul. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 170. részét 2016.09.29-n, csütörtöki napon 15:50-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a csengő hangú, gyönyörű lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Gato örül, mert úgy tűnik, hogy lesz egy jól fizető állása és az apja is pénzt ad neki.

Isten áldjon, Esperanza! a 170. rész tartalmából

Esperanza vacsorát szervez a családjávak, és dühbe gurul, amikor Tomás közli vele, hogy nem tud ott lenni, mert Gato és Máximo búcsúbuliján lesz. Gato állást szerez egy hajón, amitől Gilda teljesen kiborul, mert így hónapokig nem láthatja. Máximo tehetetlenségében szintén elszegődik a hajóra. Corina, aki reméli, hogy Eva félreállásával megkaparinthatja végre Máximót, szintén munkát vállal a hajón. Ám Máximo az utolsó pillanatban meggondolja magát, mert ügyvédje megoldást talál anyagi gondjaira.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top