Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 171. rész tartalma

Esperanza kicsit rosszul érzi magát, ezért kihívják az orvost, aki csak nyugalmat és pihenést ír elő neki. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 171. részét 2016.09.30-n, pénteki napon 15:50-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a csengő hangú, gyönyörű lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Máximo és Gato elszegődnek egy hajóra, amitől Gilda teljesen kiborul.

Isten áldjon, Esperanza! a 171. rész tartalmából

Nieves szenved Diana hiánya miatt, mivel eddig elválaszthatatlanok voltak. Máximo elcsalja Evát egy épülethez, ahol kiderül, hogy időpontot foglalt már a polgári esküvőjükhöz. Eva meglepetésében igent mond. Esperanza kicsit rosszul érzi magát, ezért kihívják az orvost, aki csak nyugalmat és pihenést ír elő neki. Nem akarja aggasztani a szüleit, de a dolog gyorsan kiderül. Jorge elutazik átmeneti munkahelyére, Saltába.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top