Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 171. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Esperanza kicsit rosszul érzi magát, ezért kihívják az orvost, aki csak nyugalmat és pihenést ír elő neki. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 171. részét 2016.09.30-n, pénteki napon 15:50-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a csengő hangú, gyönyörű lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Máximo és Gato elszegődnek egy hajóra, amitől Gilda teljesen kiborul.

Isten áldjon, Esperanza! a 171. rész tartalmából

Nieves szenved Diana hiánya miatt, mivel eddig elválaszthatatlanok voltak. Máximo elcsalja Evát egy épülethez, ahol kiderül, hogy időpontot foglalt már a polgári esküvőjükhöz. Eva meglepetésében igent mond. Esperanza kicsit rosszul érzi magát, ezért kihívják az orvost, aki csak nyugalmat és pihenést ír elő neki. Nem akarja aggasztani a szüleit, de a dolog gyorsan kiderül. Jorge elutazik átmeneti munkahelyére, Saltába.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top