Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 172. rész tartalma

Gilda újdonsült férje eltűnt, még szerencse, hogy az apácák adnak neki feladatot. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 172. részét 2016.10.03-án, hétfői napon 15:50-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a csengő hangú, gyönyörű lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Esperanza kicsit rosszul érzi magát, ezért kihívják az orvost, aki csak nyugalmat és pihenést ír elő neki.

Isten áldjon, Esperanza! a 172. rész tartalmából

Tomás és Esperanza lassan berendezik a babaszobát az ikreknek. Eva és Máximo továbbra is az irodában laknak, ahol felbukkan egy producer, akit érdekel a Solaris, de különösképpen Lola. Gildát nagyon elkeseríti, hogy újdonsült férje, Gato, egyáltalán nem jelentkezik, ráadásul nem is nagyon van hol laknia. Salvador atya Gildát kéri fel, hogy koreografálja a kórust. A nővérek vegyes érzelmekkel fogadják az ötleteit.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top