Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 21. rész tartalmából

Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 2016.02.29. hétfői, 21. epizódjának tartalmából: Maximoék lakása lesz a bulihelyszín. Tomás a fiatal pap és a menekülő Esperanza története. Országos tévépremier. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A nálunk megjelent összes epizódismertetőt itt találja. A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza)
Mariano Martínez (Tomás Ortiz)
Gabriela Toscano (Clara Anselmo)
Federico D’Elía (Jorge Correa)
Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak.

Isten áldjon, Esperanza! A 21. rész tartalmából

Maximo és Eva a tengerpartra utaznak, Juana estére kimenőt kér. Lola, hogy kicsit növelje népszerűségét az osztályban, felajánlja Maximoék lakását bulihelyszínnek. Concepción tisztázni szeretné Genovevával a terhességi teszt kérdését. Mivel Genoveva ki nem állhatja Clarát, azt hazudja, hogy az ő szobájában találta. Lola osztálytársai nekiesnek a bárszekrénynek. Valentina elhatározza, hogy elcsábítja Pedrót, és véget vet Lola boldogságának. Juana hazamegy, és a bulit látva, felhívja Esperanzát, mert rá nem hallgatnak a fiatalok.

2016.02.29 15:00 RTL Klub Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 21. rész

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza!

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top