Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 24. rész tartalmából

Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 2016.03.03. csütörtöki, 24. epizódjának tartalmából: Esperanza bevallja Clarának, hogy őrülten szerelmes Tomás atyába. Tomás a fiatal pap és a bujkáló Julia története. Országos tévépremier. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A nálunk megjelent összes epizódismertetőt itt találja. A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza)
Mariano Martínez (Tomás Ortiz)
Gabriela Toscano (Clara Anselmo)
Federico D’Elía (Jorge Correa)
Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak.

Isten áldjon, Esperanza! A 24. rész tartalmából

Esperanza bevallja Clarának, hogy őrülten szerelmes Tomás atyába. Esperanzának találkoznia kell Miguellel, de mivel Lola vadászgörénye lepisili az egyenruháját, utcai ruhában lóg ki a zárdából. Maximo egyik embere észreveszi és főnöke parancsára ráijeszt. Csaknem elgázolja, Miguel az utolsó pillanatban ellöki az autó elől. Maximo ezek után biztos abban, hogy Julia, a lány, akit keresnek, nem a zárdában bujkál. Genoveva megtalálja Esperanza novícia öltözékét, és beárulja Concepciónnál.

2016.03.03 15:00 RTL Klub Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 24. rész

Esperanza őrülten szerelmes Tomás atyába

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza!

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top