Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 25. rész tartalmából

Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 2016.03.04. pénteki, 25. epizódjának tartalmából: Corina ultrahang vizsgálatának eredménye okoz galibát. Tomás a fiatal pap és a bújkáló Julia története. Országos tévépremier. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A nálunk megjelent összes epizódismertetőt itt találja. A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza)
Mariano Martínez (Tomás Ortiz)
Gabriela Toscano (Clara Anselmo)
Federico D’Elía (Jorge Correa)
Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak.

Isten áldjon, Esperanza! A 25. rész tartalmából

Clara már csaknem bevallja Tomás atyának, hogy megtalálta a lányát, amikor észreveszi, hogy a szobában van Esperanza is. Corina ultrahang vizsgálatának eredményét odaadja Maximónak, aki az íróasztalán hagyja. Eva megtalálja, és ki akar ugrani az ablakon. Corina annyira megijed, hogy azt mondja neki, nem Maximótól van a gyerek. Tomás végül lebeszéli az öngyilkosságról. Pedro meghívja Lolát vacsorázni. Alicia egy előkelő éttermet választ, hogy Lola érezze a társadalmi különbséget köztük. A lány sírva megy el az étteremből.

2016.03.04 15:05 RTL Klub Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 25. rész

Vajon egymáséi lesznek?

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza!

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top