Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 32. rész tartalmából

Kiderül, hogy kinek a gyermeke a múltkor felbukkant kisfiú. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 2016.03.17. csütörtöki, 32. epizódjának tartalmából. Tomás a fiatal pap és a bujkáló Julia története. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A nálunk megjelent összes epizódismertetőt itt találja. A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza)
Mariano Martínez (Tomás Ortiz)
Gabriela Toscano (Clara Anselmo)
Federico D’Elía (Jorge Correa)
Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak.

Isten áldjon, Esperanza! A 32. rész tartalmából

Esperanza kioson a zárdából, hogy Miguellel találkozzon, aki elmondja neki, hogy Pereura Maximo cégénél dolgozik. Juana elmegy a zárdába, és elmondja, hogy a kisfiú, aki felbukkant, valójában Maximo gyereke. Fortunato atya, aki nagy örömmel foglalta el Tomás helyét, változtatásokat eszközöl. Elsőként bezáratja a zenetermet, az apácák nagy bánatára.

2016.03.17 15:05 RTL Klub Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 32. rész

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza!

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top