Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 34. rész tartalmából

Esperanza jogosítvány nélkül vezet – naná hogy elkapják! Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 2016.03.21. hétfői, 34. epizódjának tartalmából. Tomás a fiatal pap és a bújkáló Julia története. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A nálunk megjelent összes epizódismertetőt itt találja. A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza)
Mariano Martínez (Tomás Ortiz)
Gabriela Toscano (Clara Anselmo)
Federico D’Elía (Jorge Correa)
Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak.

Isten áldjon, Esperanza! A 34. rész tartalmából

Tomás atya otthon felejti a jogosítványát, ezért Esperanzát kéri meg, hogy menjenek el Celeste nővérért, aki a zárda vendége lesz. Esperanza azt hazudta, hogy átment a vizsgán, és megszerezte a jogosítványt, ám amikor szabálytalanságot követ el, kiderül, hogy hazudott, és mindannyian a rendőrségen kötnek ki. Jorge intézkedik, és Esperanzát szabadon engedik.

2016.03.21 15:05 RTL Klub Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 34. rész

Esperanza azt hazudta, hogy megszerezte a jogosítványt

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza!

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top