Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 35. rész tartalmából

Esperanza Tomás atya jelenlétében ügyesen vezet a vizsgán. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 2016.03.22. keddi, 35. epizódjának tartalmából. Tomás a fiatal pap és a bújkáló Julia története. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A nálunk megjelent összes epizódismertetőt itt találja. A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza)
Mariano Martínez (Tomás Ortiz)
Gabriela Toscano (Clara Anselmo)
Federico D’Elía (Jorge Correa)
Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak.

Isten áldjon, Esperanza! A 35. rész tartalmából

Maximo felhívja a vizsgabiztost, hogy engedje át Esperanzát vizsga nélkül, ám Tomás atya megjelenik, és ragaszkodik ahhoz, hogy levizsgázzon. Esperanza ügyesen teljesít, és átmegy a vizsgán. Noha Clara tetteti, hogy nem zavarja, nagyon fáj neki, hogy Jorge igent mond feleségének a templomi esküvőn. Pedro viszont boldog, örül, hogy a szülei mégsem válnak el.

2016.03.22 15:45 RTL Klub Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 35. rész

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza!

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top