Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 36. rész tartalmából

Tomás atya a La Merced-i gyárhoz utazik megnyugtatni a lázongó dolgozókat. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 2016.03.23. szerdai, 36. epizódjának tartalmából. Tomás a fiatal pap és a bújkáló Julia története. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A nálunk megjelent összes epizódismertetőt itt találja. A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza)
Mariano Martínez (Tomás Ortiz)
Gabriela Toscano (Clara Anselmo)
Federico D’Elía (Jorge Correa)
Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak.

Isten áldjon, Esperanza! A 36. rész tartalmából

A La Merced-i gyárban gondok vannak, a dolgozók fellázadtak, mivel a cégvezetés semmit nem tesz a környezetszennyezés ellen. Tomás odautazik, hogy lenyugtassa a kedélyeket, ás átfogó vizsgálatot ígér. Eva vele tart, és amikor nem veszi észre, elrontja az autót, hogy szállodában kelljen éjszakázniuk. Tomás azonban nem csábul el. Esperanza viszont dühös, amiért az atya Evával alszik egy szállodai szobában.

2016.03.23 15:45 RTL Klub Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 36. rész

Tomás nem csábul el!

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza!

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top