Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 48. rész tartalmából

Clara elveszítette az emlékezetét, ezért könnyű Esperanza ellen hangolni. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 2016.04.11. hétfői, 48. epizódjának tartalmából. Tomás a fiatal pap és a rejtőzködő Julia története. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A nálunk megjelent összes epizódismertetőt itt találja. A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza)
Mariano Martínez (Tomás Ortiz)
Gabriela Toscano (Clara Anselmo)
Federico D’Elía (Jorge Correa)
Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak.

Isten áldjon, Esperanza! A 48. rész tartalmából

Esperanza nagyon szomorú, mert Clara undokul viselkedik vele, mivel Genoveva ellene uszította. Nem volt nehéz, ugyanis Clara elveszítette az emlékezetét, ezért könnyű manipulálni. Miután Beatriz kihalássza a szemétből, és átadja Celestének a szerződést, amit a lemezkiadó küldött, ám Genoveva kidobott, Celeste aláírja velük a szerződést. A térfigyelő kamera felvételén Jorge tisztán látja, hogy Pereyra csempészte a pénzt a kocsijába.

2016.04.11 15:45 RTL Klub Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 48. rész

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza!

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top