Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 6. rész

Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 2016.02.08. hétfői, 6. epizódjának tartalmából: Tériszony ide vagy oda. Tomás a fiatal pap és a menekülő Esperanza története. Országos tévépremier. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A filmet Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza)
Mariano Martínez (Tomás Ortiz)
Gabriela Toscano (Clara Anselmo)
Federico D’Elía (Jorge Correa)
Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak.

Isten áldjon, Esperanza! A 6. rész tartalmából

Amint Tomás atya elutazik, Eva és Maximo azon gondolkodnak, hogyan tudnák kirakni a lakásból az általa befogadott gyerekeket. Végül elrejtenek egy nyakláncot a holmijuk közé, és lopással vádolják őket. Ám Osqui felhívja Tomást, ő pedig azonnal visszafordul. Esperanza kioson meglesni az elutazó Tomást, de Genoveva leleplezi. Büntetésként Fortunato atya megparancsolja, hogy fesse ki a harangtornyot, annak ellenére, hogy a lánynak tériszonya van.

2016.02.08. 15:00 RTL Klub Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 6. rész

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza!

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top