Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 72. rész tartalmából

Tomásnak nem tetszik, hogy Maximo folyton Esperanza körül legyeskedik.
Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 72. részét 2016.05.13-án 15:50-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a fiatal lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A nálunk megjelent összes epizódismertetőt itt találja. A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza)
Mariano Martínez (Tomás Ortiz)
Gabriela Toscano (Clara Anselmo)
Federico D’Elía (Jorge Correa)
Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Korábban: Esperanza belebetegedett a szerelembe, Clara ápolta és jó tanácsokkal látta el.

Isten áldjon, Esperanza! Az 72. rész tartalmából

Pedro nem szeretné, ha Lola elutazna hosszú idő után felbukkanó apjával, de a lány szeretné megismerni, és adni neki egy esélyt. Ezen alaposan összevesznek Pedróval. Tomás és Maximo is összevesznek Esperanza miatt, mert Tomásnak nem tetszik, hogy öccse folyton a lány körül legyeskedik, Maximo pedig emlékezteti bátyját papi mivoltára.

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza!

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top