Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 9. rész

Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 2016.02.11. csütörtöki, 9. epizódjának tartalmából: Kibújik a szög a zsákból, a fiatal apáca szerelmet vall az az atyának! Tomas a fiatal pap és a menekülő Esperanza története. Országos tévépremier. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin filmsorozatot Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza)
Mariano Martínez (Tomás Ortiz)
Gabriela Toscano (Clara Anselmo)
Federico D’Elía (Jorge Correa)
Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak.

Isten áldjon, Esperanza! A 9. rész tartalmából

Esperanza túl sok pezsgőt ivott a partin, és szerelmet vall Tomás atyának, akit ezzel alaposan zavarba hoz. Nieves és Diana elárulják Clarának, hogy Esperanza berúgott. Amikor a lány előkerül, Clara azt hazudja Genovevának, hogy gyógyszert adott be neki, emiatt beszél félre. Genoveva ugyanis kezdettől fogva ellenszenvvel viseltetik a lány iránt, és minden lépését figyeli.

2016.02.11 15:00 RTL Klub Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 9. rész

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza!

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top