Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 33. rész tartalmából

A zárda falain több helyen megjelent egy Szűzanyára hasonlító folt. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 2016.03.18. pénteki, 33. epizódjának tartalmából. Tomás a fiatal pap és a bújkáló Julia története. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A nálunk megjelent összes epizódismertetőt itt találja. A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza)
Mariano Martínez (Tomás Ortiz)
Gabriela Toscano (Clara Anselmo)
Federico D’Elía (Jorge Correa)
Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak.

Isten áldjon, Esperanza! A 33. rész tartalmából

Miután néhány fiú a diszkóban eszméletlenre verte, Pedrót kórházban ápolják. Esperanza és Clara bemennek a kórházba, hogy támogassák Lolát és a családot. Pedro betegágyánál Alicia szorgalmazza, hogy Jorgeval tartsanak templomi esküvőt, mert attól Pedro nagyon boldog lenne. A nővérek izgatottak, ugyanis a zárda falain több helyen megjelent egy folt, ami egyértelműen a Szűzanyára hasonlít.

2016.03.18 15:05 RTL Klub Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 33. rész

Esperanza és Tomás

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza!

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top