Jamie Dornan kapja Christian Grey szerepét

Mióta megtudtuk, hogy A szürke ötven árnyalata című film férfi főszerepét visszaadta Charlie Hunnam, mennek a találgatások hogy ki lehet, illetve az alkotók felé mennek az ajánlások, hogy ki legyen Christian Gray a készülő filmben. Úgy tűnik Jamie Dornan lesz a befutó, bár az Universal még nem erősítette meg a hírt!
Forrás: hirado.hu/mti | 2013. október 25. péntek

Csere: Jamie Dornan be, Charlie Hunnam ki

Jamie Dornan alakítja A szürke ötven árnyalatából készülő film férfi főszerepét, az előzőleg felkért színész nem tudta vállalni a feladatot.

Jamie DornanAz északír színész beugrásáról maga a szerző, E. L. James tájékoztatta csütörtökön a közvéleményt egy kurta twitterüzenetben. A Universal filmstúdió azonban még nem erősítette meg a bejelentést.

Hunnam szeptember elején döntött úgy, hogy sűrű televíziós elfoglaltságaira hivatkozva visszaadja a szerepet, amivel nehéz helyzetbe hozta a produkciót, mivel a tervek szerint november elején kezdődne a forgatás. A producereknek nagyon kevés idejük maradt a filmben Christian Greyt alakító új szereplő kiválasztására.

A 31 esztendős Dornan, korábbi Calvin Klein-modell, az erotikus filmben Dakota Johnson amerikai színésznőnek – Melanie Griffith és Don Johnson lányának – lesz a partnere. A jövő év augusztusában a mozikba kerülő produkciót Sam Taylor-Wood rendezi.

Dornant pár éve Sofia Coppola Marie Antionette című, a 18. században játszódó kosztümös drámájában láthatták a mozinézők, mostanában pedig az ABC tévécsatorna Egyszer volt, hol nem volt című kalandos mesesorozatában tűnt fel.

A szürke ötven árnyalata egy irodalomszakos egyetemista, Anastasia és egy titokzatos, dúsgazdag vállalkozó, Christian Grey szenvedélyes kapcsolatának története. A “mamipornó“-nak nevezett regénytrilógia 2011-ben jelent meg, és hatalmas feltűnést keltett, milliószámra fogyott a könyvesboltokban, számos paródia is született róla.

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top