Jennifer Aniston egyszerre két emberrel csókolózott

Azután, hogy Jennifer Aniston eljárt egy erotikus sztriptíztáncot, már nem is nagyon meglepő hogy ilyen bevállalós.

Gyerekekkel csókolózó kamumami lett Jennifer Aniston

Valószínűleg sok férfi álmodozik egy Jennifer Aniston-tól kapott csókról. Néha pedig az álmok teljesülnek… és ki tudja, jó-e az? A Családi üzelmek (+16) (We’re the Millers, már a mozikban!) című vígjáték kedvéért.

Jennifer Aniston meglehetősen vad jeleneteket is bevállalt...
Jennifer Aniston meglehetősen vad jeleneteket is bevállalt, vetkőzik, veszekszik, káromkodik és lövöldözik.

Aniston meglehetősen vad jeleneteket is bevállalt. Muszáj volt, hiszen rúdtáncosnőt alakít, aki egy csempésztúra kedvéért csatlakozik a Jason Sudeikis által szervezett kamu családhoz – hogy így terelje el magáról a hatóságok figyelmét. Aniston tehát vetkőzik, veszekszik, káromkodik és lövöldözik. És csókolózik: a komédiában szerepel egy édeshármas, melyben ő is beszáll ál-gyerekei csókcsatájába. Természetesen csakis oktatási célból.

Egy a háromból: Will Poulter

A 20 éves Will Poulter, aki a szerencsés srácot alakítja, így emlékszik a jelenetre, melyben harmadikként Emma Roberts vett részt:

Hú, az nagyon fura helyzet volt! Jennifernek és Emmának nyilván borzasztó lehetett. De én, mármint a figura, akit játszottam, az nagyon élvezte. Mondjuk, civil szempontból sem semmi: ez volt az első alkalom életemben, hogy egyszerre két csajjal csókolózom…

Scroll to top