Jennifer Aniston újdonsült családjával tarol a mozikban

A színésznő filmbéli új családja  a Családi üzelmek (+16) című filmmel nagyot dobott a filmszínházak pénztáránál: eddig több mint 200 millió dollárt gyűjtött össze világszerte. Idehaza is van egy kétszázas siker: Millerék sztoriját több mint 200 ezren látták a hazai mozikban.

Tarol Jennifer Aniston sztriptíztáncos, bevállalós mozija

Családi üzelmek (+16)
Családi üzelmek (+16)
Jennifer Aniston

Millerék verhetetlenek. A Családi üzelmek (+16) (We’re the Millers, már a mozikban) című vígjáték, a főszerepben Jennifer Aniston-nal és Jason Sudeikis-szel elsöprő siker nálunk és az egész világon. Nem is csoda: a bevállalós poénok és a dilis történet mellé igazi családi boldogságot szállító sztori, a jó fej kábítószer csempész és rúdtáncos duóból álló főszereplő-páros igazi telitalálat – a nézők nem tudnak ellenállni neki. A héten a film újabb mérföldkő mellett száguldott el: már több mint 200 millió dollár bevételt gyűjtött világszerte, ebből 132 milliót az Egyesült Államokban, és ez még nem a végső szám. A maradék 73 millió a világ többi részén gyűlt össze. A komédia a premierje hetében megszerezte a toplista első helyét a legtöbb európai országban Németországtól Oroszországig, és még hátra van Spanyolország, Franciaország és Dél-Amerika legtöbb mozija.

Millerék Magyarországon

A siker nálunk is hatalmas: a film – a mozipiacon kivételes módon – egy hónappal a bemutatója után, a legfrissebb premiereket legyőzve visszakerült a toplista csúcsára, és a mai napon átlépte a 200 000-es nézőszámot. Sőt: sorra előzi meg az év eddigi legsikeresebb komédiáit. A jövő hétre már valószínűleg több nézője lesz, mint a Nagyfiúk 2.-nek volt, és jó esélye van, hogy utoléri az év legsikeresebbjét, a Másnaposok 3.-at: a botcsinálta csempészcsalád legalább olyan megállíthatatlan, mint a gandzsával teli lakóautójuk.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top