A kis menyasszony sorozat 5. rész tartalma

Sumitra megismerkedik Anandival, fia jövendőbelijével és azonnal megragadja a kislány szépsége és őszintesége. A kis menyasszony című tv-sorozat 5. részét 2016.10.19-én, szerdai napon 16:20-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus indiai szappanoperát Sidharth Sengupta és Pradeep Yadav rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: a történet egy váratlan látogatással kezdődik. Anandiékhoz egy idegen férfi érkezik, házassági ajánlattal…

Az előző rész tartalmából: Sandhya tanárnő elmegy a rendőrségre, és feljelenti Anandi családját, amiért a törvény előtt büntetendő gyermekházasságot akarnak lefolytatni.

A kis menyasszony 5. részének tartalma

A szertartást Anandi az ablakból kíséri figyelemmel. Jagdish majd elalszik a fáradtágtól, és csak ímmel-ámmal végzi el az esküvői szertartás feladatait. Champa és Phuli mindenről részletesen beszámolnak Anandinak. Közben a tanárnő útban van a városba, a rendőrkapitányságra, hogy értesítse a felügyelőt a házasságról, de sehol nem sikerül megtalálnia a rendőrt, akitől segítséget remél Anandi házasságának megakadályozására. Basant a szertartáson kifogásolja a felszolgált étel minőségét és nyilvánosan megszégyeníti Anandi apját a közösség előtt. Sumitra megismerkedik Anandival, fia jövendőbelijével és azonnal megragadja a kislány szépsége és őszintesége.

A kis menyasszony indiai telenovella

Főszereplők:
Avika Gor; Pratyusha Banerjee; Toral Rasputra (Anandi)
Avinash Mukherjee; Shashank Vyas; Shakti Anand (Jagdish)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top